tilburgedgeglasxenosgedenksteen glasgedenksteen in glasgrafsteen glasgrafsteen van glasglas grafsteengrafmonumenten glas

Resultaten voor gedenksteen in glas


gedenksteen in glas
 
Artiverre Glazen grafmonumenten.
Een mooi grafmonument bij de rustplaats van uw dierbare, als laatste eerbetoon. Wij hechten er veel waarde aan dat u zich vertrouwd voelt met ons bedrijf en werkwijze, zodat u in ontspannen sfeer uw verhaal kunt vertellen. Wilt u al een beetje kennis maken met ons? Bekijk dan even de video. NAAR INSPIRATIE FOTOS. De monumenten en technieken die op deze website staan afgebeeld bieden slechts een beperkte weergave van de mogelijkheden. In onze showroom kunt u meer bekijken en zelf ontdekken over welke charme het bewerkte glas beschikt. Wij plaatsen onze gedenktekens in Nederland, België en grensstreek Duitsland. Onze showroom ligt in het midden van het land, aan de A1 bij Amersfoort. Artiverre verstrekt vrijblijvend informatie over haar producten. Wij besteden graag persoonlijke aandacht aan uw bezoek en adviseren u van te voren een afspraak te maken. Daarmee verzekeren wij u een vakkundige voorlichting en professionele uitvoering. Hoe worden glazen grafmonumenten gemaakt?
Waarom een glazen grafmonument?
Glas is een materiaal dat stemmingen en emoties op een heel bijzondere manier kan weergeven. Bescheiden maar sprankelend. Naast onze betaalbare huiscollectie ontwerpen en maken wij tevens glazen grafmonumenten op maat, 100 volgens uw wensen. Hierin is werkelijk alles mogelijk, zolang het volgens ons technisch verantwoord is. Zie de link om voorbeelden van glazen grafmonumenten ter inspiratie te bekijken foto materiaal met toestemming van de nabestaanden gebruikt, exclusief voor deze website. Artiverre Glazen grafmonumenten. transparant, tastbaar en even onuitwisbaar als de herinnering. Een grafmonument, grafsteen of gedenkteken symboliseert de nagedachtenis aan de overledene en gevoelens van nabestaanden.
Glazen grafmonument of grafsteen Lamier Eindhoven.
Een ronde schijf van float glas met fotoprint. Als achtergrond een steen van de Warche. Gestraald extra helder float glas met in het midden enkele verlijmde kleurstroken. Gekleurd glas gesmolten op een achterwand van blank float glas. De tekst is mat gestraald.
Basalt en Glas Grafmonument - Overkamp Gedenktekens.
De mogelijkheden met familie graven zijn heel divers. Van staande grafmonumenten, tot bijzondere graven en beeldhouwwerken. Ook kunt u kiezen voor een dubbel gedenkteken. Deze gedenktekens zijn twee keer zo groot als een normaal gedenkteken, en geeft u nog meer mogelijkheden. Een combinatie van steen met metaal, RVS, brons of glas is ook nog een van de mogelijkheden. Om een monument iets persoonlijks mee te geven kunt u ook kiezen voor een foto, illustratie of een mooie quote. Graag helpen wij u hierbij om samen een passend monument samen te stellen. Wat is een algemeen graf? Bij een algemeen graf bevinden zich meerdere personen in een graf, meestal zijn twee tot vier personen.
Accessoires - Persoonlijk Grafmonument.
Daarnaast is het ook mogelijk om een foto van uw geliefde in porselein, glas of RVS bij het monument te plaatsen. Hier ziet u een diversiteit van accessoires die een persoonlijk tintje kunnen geven aan een gedenksteen. Voor meer ideeën kunt u ook kijken in onze webshop of langskomen in onze showroom. Glas, rvs e.d. Natuurlijke ruwe stenen. Wat onderscheidt ons? Veel op voorraad. 125 jaar ervaring. 25 jaar garantie. Jan Reek natuursteen specialiseert zich al 125 jaar in het maken van grafstenen met een persoonlijke uitstraling. Wij helpen u graag bij het tot stand brengen van een prachtig, uniek ontwerp dat herinnert aan uw geliefde. Glas, rvs e.d. Natuurlijke ruwe stenen.
Glas grafsteen, persoonlijk en authentiek - Cuperus Gedenken.
Over ons Winkels Contact. Grafmonumenten Kindermonumenten Urnmonumenten Klantervaringen Prijsinformatie Historie Restauratie Onderhoud Inspiratieboek search. Over ons Winkels Contact. Kom vrijblijvend langs voor advies tijdens de extra oriëntatiedagen - Bekijk openingstijden. Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagen arrow_forward. Eenvoudig en bijzonder. Prijs laag - hoog. Prijs hoog -laag. Enkele grafsteen - met vloer 68. Familiegraf - met vloer 3. Kort graf 16. Dubbel Familiegraf 1. Ruwe steen 8. Versteend hout 6. Beelden en Symbolen 20. Eenvoudig tot bijzonder 42. Jong en eigentijds 19. Betaalbaar design 1. Bijzonder persoonlijk 15. Boeken, harten en kussens 1. Hartvormige lettersteen 4. Klassiek en traditioneel 16. Lichte grafstenen 5. Met bijzondere betekenis 2. Puur natuur 2. Ruwe steen 8. Ambachtelijke monumenten 1. Moderne gedenktekens 23. Natuurlijke gedenktekens 16. Traditionele gedenktekens 16. Unieke gedenktekens 3. Bloem, plant of boom. Bloem/plant decoratie 2d 5. Dieren 3d 6. Dieren decoratie 2d 4. Hobby, sport of beroep. Beroep of werk 3. Gedeeltelijk beplanting 9. Geheel beplanting 9. Gesloten dekplaat 7. Geheel beplanting in vlakken 2. Golfvorm of bogen 2. Kleine uitsparing 5. Sierlijk of ovaal 1. Strip of band 1. Beige/licht bruin 7. Wit/gebroken wit 3. Afbeelding - glas 10.
Leerzaam rondje langs de boerderijen: waar komt toch die melk vandaan? Al het nieuws uit Woerden.
Esther, Floris en Lukas over gedenksteen Zegveld: 'Vrijheid' is niet vanzelfsprekend 3 dagen geleden. 3 dagen geleden ZEGVELD Ze hebben er inmiddels een emotionele Dodenherdenking en Bev. Leerzaam rondje langs de boerderijen: waar komt toch die melk vandaan? 3 dagen geleden. 3 dagen geleden REGIO Meerdere boerenbedrijven zetten de staldeuren open tussen 27 m. Fietsmaand op de Utrechtse Heuvelrug, lekker ontspannen in de natuur 3 dagen geleden.
Grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens - Uitvaart nl.
U bent hier: home infotheek alle onderwerpen het graf grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens. Grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens. Keuze en plaatsing van een gedenkteken. Indien u een grafsteen wilt, zijn er heel veel verschillende mogelijkheden: staand en/of liggend, marmer of natuur steen, een zwerfkei, geen steen maar hout, glas, perspex of metaal. Misschien wilt u een bijzonder ontwerp, een symbool. Misschien heeft u wel een beeld of ander object in gedachten door uzelf of door grafkunstenaars ontworpen. BELANGRIJK OM TE WETEN. Begraafplaatsen hebben regels voor gedenktekens. Een tijdelijk monument is mogelijk. Niet alles mag overal. Overleg of u de vrijheid hebt op de begraafplaats om 'afwijkende'' herinneringstekens te plaatsen. Elke begraafplaats heeft regels voor het uiterlijk van een gedenkteken. Die regels betreffen meestal het formaat, maar soms ook het materiaal van het gedenkteken. Natuurlijk kunt u ook door het aanbrengen van begroeiing, lantaarntjes, speelgoed van een kind, een persoonlijk gedenkplekje ontwerpen. Op sommige begraafplaatsen zijn glazen en andere breekbare voorwerpen verboden.
Glazen gedenktekens - Dejastone.
Home Gedenktekens Glazen gedenktekens. Hieronder ziet u voorbeelden van glazen grafmonumenten. Glas in grafmonumenten.: zandstralen van letters en afbeeldingen. glasfusing is, een glaskunsttechniek waarbij onder hoge oventemperaturen glas versmolten wordt. zandstralen van letters of afbeeldingen die ingekleurd kunnen worden met emaille.
Glazen grafmonumenten - Veluwehof Natuursteen.
Enkele voorbeelden van grafmonumenten met glas. Hier vindt u een overzicht van een aantal grafmonumenten met glas die wij hebben mogen maken en plaatsen. Bij het maken van glazen grafmonumenten zijn veel dingen mogelijk. Zo is het mogelijk om de glasplaat in verschillende vormen te krijgen, maar ook in verschillende kleuren.
SA152 10x16cm 6 stuks Series Glas Gedenkstenen Producten Westdecor.
32 056 71 52 43. Toggle Nav Menu. Urnen in glas. Urnen in keramiek. Gedenkstenen in keramiek. Urnen in natuurstof Bio-polymeer. Urnen Bernadette Van Den Steen. Urnen in brons. Urnen in glas. Urnen in keramiek. Gedenkstenen in keramiek. Urnen in natuurstof Bio-polymeer.
Verschil tussen grafzerk, grafsteen, gedenksteen en een grafmonument Bcentral.
Kunst en Kitsch. Verschil tussen grafzerk, grafsteen, gedenksteen en een grafmonument. Gepubliceerd door Bcentral.nl april 13, 2019 april 19, 2020 0 636. Deel hem dan op.: Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Email. Verwarring om gedenktekens, grafmonumenten en grafzerken - wat is het verschil? Het woord Grafsteen wordt in de uitvaartbranche op verschillende manieren gebruikt. Vaak kiest men het woord 'grafsteen' ook voor grafmonumenten die niet van steen zijn gemaakt. Ook zijn de woorden 'grafmonument, 'grafzerk' en 'gedenkteken' in gebruik. Als nabestaande is het lastig een onderscheid tussen deze woorden te maken. In deze blog leest u over de verschillen en hoe u later het juiste monument voor uw dierbare kiest. Ontdek wat de verschillen zijn tussen grafstenen, grafmonumenten en grafzerken. Is dit een grafmonument, grafsteen of grafzerk van glas?
Gedenkstenen Natuursteenbedrijf Midden Brabant.
Doordat wij persoonlijk advies bieden zorgen wij samen met u ervoor dat wij een passende gedenksteen kunnen maken. In onze showroom, hebben wij een groot aanbod in gedenkstenen. Als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe de gedenksteen eruit zou kunnen zien, dan kunnen wij met u in een persoonlijk gesprek de gedenksteen verder uitwerken.

Contacteer ons

telefoon reparatie oosterhout
glazen grafstenen
swarovski
glasmozaiek badkamer
oosterhout
taxibedrijf oosterhout
gehard
protector