tilburgedgeglasxenosgedenksteen glasgedenksteen in glasgrafsteen glasgrafsteen van glasglas grafsteengrafmonumenten glas

Resultaten voor gehard


gehard
 
Gehard glas bestellen JLM Glas.
Indien de randen van het glas zichtbaar blijven dan adviseren wij altijd om het glas te laten polyslijpen. Glas snijden op maat. Bij JLM Glas hebben we een ruim aanbod gehard glas in onze standaard collectie. Zo hebben we helder gehard glas met diktes van 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15 en 19 mm. Ook bieden we satijn gehard glas in verschillende diktes, extra helder gehard glas, gehard glas brons en gehard glas grijs.
Synoniemen van gehard; ander woord voor gehard - synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: gehard, hardnekkig, veerkrachtig, volhardend, volhoudend. woordverbanden van 'gehard' grafisch weergegeven. in Charivarius'' Een Ander Woord 1945.: bij andere sites.: WikiWoordenboek Memodata - Van Dale Synoniemen - Interglot.
gehard - WikiWoordenboek.
Het geharde staal was prima te gebruiken voor de productie van messen. Het woord gehard staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd gehard" herkend door.: van de Nederlanders.;
Gehard glas Kosten Voordelen Dubbelglas-Weetjes.nl.
Sterk en stootvast. In tegenstelling tot dubbel glas of gelaagd glas, wordt met gehard glas meestal gedoeld op één glaslaag. Bij gehard glas gaat het in mindere mate om de dikte van het glas, maar vooral om de productietechniek waarmee dit glas zeer sterk wordt gemaakt.

Contacteer ons

telefoon reparatie oosterhout
glazen grafstenen
swarovski
glasmozaiek badkamer
oosterhout
taxibedrijf oosterhout
gehard
protector