tilburgedgeglasxenosgedenksteen glasgedenksteen in glasgrafsteen glasgrafsteen van glasglas grafsteengrafmonumenten glas

Resultaten voor grafsteen


grafsteen
 
Grafsteen - Schutz Natuursteen.
Natuurstenen grafsteen of grafmonument. Als een dierbare komt te overlijden, vormt een grafmonument, grafsteen of urn een waardevolle, tastbare herinnering. Al sinds mensenheugenis wordt natuursteen toegepast voor grafstenen en grafmonumenten. Dat is niet voor niets: natuursteen is een prachtig product, dat decennia na decennia zijn natuurlijke schoonheid behoudt.
Grafsteen monument - Uitvaart nl.
Ex-man heeft grafrecht en weigert plaatsen grafsteen. In 1994 is ons 1e kind overleden aan het eind van de zwangerschap. Grafsteen kind op grafsteen ouders plaatsen. Kan de grafsteen van het graf van een kind dat geruimd gaat worden op.
Grafsteen met Griekse insscriptie; Apollonios Rijksmuseum van Oudheden.
Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten. Grafsteen met Griekse insscriptie; Apollonios. Vrijwel vierkante grafsteen met verdiept veld, waarin de overledene staat afgebeeld, frontaal. De man draagt een korte baard en is slechts gekleed in een lendendoek.
Grafsteen plaatsen Waterland.
Home Grafsteen plaatsen. Voor het plaatsen van grafbedekking op een algemeen graf, particulier urnen graf of op een urnenkelder moet een vergunning worden aangevraagd bij burgemeester en wethouders. Wanneer een grafmonument wordt gemaakt door een steenhouwer regelt deze de benodigde vergunning.
Wat gebeurt er met oude grafstenen? - Peter Bruinstroop.
Zoeken naar: Zoeken. Wat gebeurt er met oude grafstenen? Oude grafstenen kunnen vernietigd worden, hergebruikt of opnieuw uitgegeven worden. De eigenaar van de grafsteen de rechthebbende bepaalt wat er met een grafsteen na gebruik gedaan kan worden. Dat kan heel verschillend zijn.
Grafstenen en Gedenktekens Steenhouwerij Ottenhof Vakmanschap in Grafmonumenten.
Welkom bij Steenhouwerij Ottenhof Grafmonumenten. Een grafmonument is een eerbetoon aan een dierbare, een blijvende herinnering van grote betekenis. Met een mooie en persoonlijke grafsteen kunt u de overledene op uw eigen manier herdenken. Wij kunnen u daarbij adviseren en helpen u graag met een stijlvol en passend gedenkmonument voor uw dierbaren.
Verschil grafsteen, grafmonument, grafzerk, gedenksteen en gedenkteken - Koninklijke Hesselink B.V.
Een grafmonument kan gemaakt worden van steen, maar ook bijvoorbeeld van glas, cortenstaal of RVS. Om die reden is de term grafsteen niet meer terecht. Er zijn immers meer materialen waar het grafmonument gemaakt van kan worden. Als we spreken over een grafzerk dan gaat het alleen over de liggende plaat die het graf bedekt. De letterplaat, oftewel het staande gedeelte is hier geen onderdeel van. Een gedenksteen is een synoniem voor grafsteen.
Grafsteen aanbieding Voor elk budget het juiste grafmonument - EwijkEwijk Grafstenen. Grafsteen aanbieding Voor elk budget het juiste grafmonument - Ewijk.
Of dit nu een zeer bijzondere grafsteen is die u zelf ontworpen heeft of een bijzondere grafsteen aanbieding die wij ontworpen hebben. Of het nu een grootte grafsteen of een kleine grafsteen aanbieding is. Wij leveren alle denkbare maten en vormen en grootte.
Grafstenen en Gedenkmonumenten De Weijs.
Grafmonumenten in Groningen, Friesland en Drenthe De Weijs. U geeft uw dierbare graag een mooie laatste rustplaats, met een graf, zerk of urn die past bij de overledene. Zorgvuldig en respectvol zetten wij uw wensen en idee├źn om in een waardevol gedenkteken / grafmonument.
Grafsteen of gedenkteken plaatsen - Gemeente Cranendonck.
Onderwerpen A-Z Grafsteen of gedenkteken plaatsen. Zoeken Trefwoord Zoeken. Grafsteen of gedenkteken plaatsen. Wat is het? Als u een grafsteen of gedenkplaat op een graf wilt plaatsen, hebt u een vergunning nodig van de gemeente. Uw grafsteenspecialist kan dit voor u regelen.
Belettering van grafstenen Natuursteenbedrijf.
Belettering van grafstenen. Letters en afbeeldingen op een grafsteen. De tekst op een grafsteen maakt de steen tot een persoonlijke gedenksteen. Ook kunt u een mooie afbeelding laten maken in de grafsteen: een portret, een bloem, een symbool. Het materiaal kan bepalend zijn voor het type belettering.

Contacteer ons

s6
salontafel
zilveren
grafsteen
glazen
s5
s9
makelaar steentjes
spiegel
steentjes makelaar
lood