tilburgedgeglasxenosgedenksteen glasgedenksteen in glasgrafsteen glasgrafsteen van glasglas grafsteengrafmonumenten glas

Resultaten voor grafsteen met glas


grafsteen met glas
 
glazen grafmonumenten
Een mooi grafmonument bij de rustplaats van uw dierbare, als laatste eerbetoon. Wij hechten er veel waarde aan dat u zich vertrouwd voelt met ons bedrijf en werkwijze, zodat u in ontspannen sfeer uw verhaal kunt vertellen. Wilt u al een beetje kennis maken met ons? Bekijk dan even de video. NAAR INSPIRATIE FOTOS. De monumenten en technieken die op deze website staan afgebeeld bieden slechts een beperkte weergave van de mogelijkheden. In onze showroom kunt u meer bekijken en zelf ontdekken over welke charme het bewerkte glas beschikt. Wij plaatsen onze gedenktekens in Nederland, België en grensstreek Duitsland. Onze showroom ligt in het midden van het land, aan de A1 bij Amersfoort. Artiverre verstrekt vrijblijvend informatie over haar producten. Wij besteden graag persoonlijke aandacht aan uw bezoek en adviseren u van te voren een afspraak te maken. Daarmee verzekeren wij u een vakkundige voorlichting en professionele uitvoering. Hoe worden glazen grafmonumenten gemaakt?
grafsteen met glas
Glas is transparant, tastbaar en de ideale drager om herinneringen onuitwisbaar vast te leggen. Al deze kenmerken zijn onze bron van inspiratie en motivatie om in samenspraak met nabestaanden unieke gedenktekens te maken. Wij zijn ervaren vakmensen en weten hoe belangrijk een goede begeleiding en uitvoering is. Voorbeelden glazen grafmonumenten: op maat gemaakt. Glas is een materiaal dat stemmingen en emoties op een heel bijzondere manier kan weergeven. Bescheiden maar sprankelend. Naast onze betaalbare huiscollectie ontwerpen en maken wij tevens glazen grafmonumenten op maat, 100 volgens uw wensen. Hierin is werkelijk alles mogelijk, zolang het volgens ons technisch verantwoord is. Zie de link om voorbeelden van glazen grafmonumenten ter inspiratie te bekijken foto materiaal met toestemming van de nabestaanden gebruikt, exclusief voor deze website. Artiverre Glazen grafmonumenten. transparant, tastbaar en even onuitwisbaar als de herinnering. Een grafmonument, grafsteen of gedenkteken symboliseert de nagedachtenis aan de overledene en gevoelens van nabestaanden.
Dubbel Glasmonument - Memorial Gedenktekens Grafstenen, Glazen monumenten, Dubbele monumenten.
072 533 06 91. Restauratie 2e inscriptie. Wij helpen u graag. 072 533 06 91. Samen" met u ontwerpen we een persoonlijk gedenkteken voor ieder budget Bel ons op 072 533 06 91, wij helpen u graag." Home Winkel Grafstenen Glazen monumenten Dubbel Glasmonument. Bewaar voor later. Afmetingen cm 260 x 130. Offerte aanvraag Bewaar monument. Persoonlijk glasmonument voor een dubbel graf. Het materiaal van de zuilen is Ocean Green graniet met op het glas een geprinte foto. Onze prijzen zijn inclusief 21 BTW, plaatsingskosten, gewapend betonnen fundering en 25 jaar garantie op breuk. Het monument is in elke graniet kleur verkrijgbaar. De genoemde prijs is afhankelijk van de maatvoering van het monument en exclusief eventuele accessoires die mogelijk zichtbaar zijn op de foto. Kosteloos tijdelijk monument. Bij dit monument leveren wij kosteloos een tijdelijk gedenkteken in de vorm van een hart, inclusief inscriptie. Lees hier alle informatie. Afmetingen cm 260 x 130. Vraag offerte aan." indicates required fields. Bericht of opmerking optioneel. Dinsdag t/m vrijdag 10:00-17:00: uur. Zaterdag 10:00-16:00: uur. Zondag en maandag gesloten. Neem contact op voor een afspraak. 1921 CE Akersloot. 072 533 06 91. KvK 37108159 BTW NL 851274626B01 Boekel 37a 1921 CE Akersloot.
Glazen grafmonument aanbod I Monumentenpaleis.
Het grafmonument kan hierbij helpen in het verwerkingsproces. En wanneer het gaat om grafmonumenten, heeft u bij Monumentenpaleis veel mogelijkheden. Denk aan een grafmonument van natuursteen, een rvs-grafmonument of zelfs een plexiglas grafmonument. Glazen grafstenen zijn prachtig, transparant en ook zeer eerbiedig. Overigens heeft u ook de mogelijkheid tot het bestellen van een grafsteen met glas. Dit is dus geen volledig glazen grafsteen, maar een grafsteen met glazen onderdelen. Mogelijkheden glazen grafmonumenten. Bij Monumentenpaleis werken vakkundige experts. Onze mensen hebben enorm veel ervaring met het ontwerpen en vormen van glazen grafstenen. Zij weten precies hoe zij uw wensen moeten vertalen en omzetten naar een mooie gedenksteen.
Grafmonument glas Den Bosch van Hooff Henos.
Wij leveren niet alleen maar standaard grafstenen. Wij vinden dat een grafsteen u troost moet bieden en een mooie rustplaats moet zijn voor de overledene. Daarom besteden wij zeer veel tijd aan het ontwerpen van een grafmonument dat geheel aan uw wensen voldoet. Wij zullen u volledig ontzorgen op het gebied van grafstenen. Een uniek grafmonument: een grafmonument met glas in regio Den Bosch.
Unieke en speciale ideeën voor grafstenen - Schrijen Peeters. Join.chat.
Grafstenen kunnen in veel verschillende kleuren worden gemaakt. Het is dat de meeste grafstenen zo oud zijn, dat we eraan gewend zijn geraakt om grijze grafstenen te zien. U kunt natuurlijk altijd de kleur zelf kiezen, maar het beste is het om een ingetogen kleur te kiezen. Alle kleuren zullen in de loop der tijd vervagen, houdt in uw achterhoofd dat donkere kleuren het meest gelijkmatig vervagen. Bedenk welke tekst u op uw grafsteen wilt. Als u dat wilt kunt u uw eigen grafschrift schrijven. Het kan voorkomen dat de familie dit zal moeten doen, maar u kunt altijd uw laatste woord geven. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een grappige tekst te schrijven om voorbijgangers aan het lachen te maken, maar u kunt ook altijd kiezen voor iets meer klassiek en smaakvol. Als u uw eigen grafsteen ontwerpt heeft u hier inzage in, zodat uw grafsteen echt voor u persoonlijk gemaakt kan worden. Een categorie selecteren. Grafzerken en tombes. Direct uit voorraad. Urnen van hout. Meest gezochte eigenschappen. Ashanger gebrand gehakt gepikt geslepen goud graniet rond tijdloos vingerafdruk wit goud zilver. 5431 SB Cuijk. 0485 - 361440. Schrijen Peeters Gedenktekens 2022 Sitemap.
Grafmonument met glas Glasuniek.
Grafmonument met glas. Met een grafmomument, waarin glas is verwerkt, kunt u een zeer persoonlijk element toevoegen aan de gedenking van uw geliefde. Ik ga graag met u in overleg over de mogelijkheden om uw geliefde herinneringen in glas te realiseren.
Grafsteen met glas Met uw eigen Boodschap Hutting Natuursteen.
Grafstenen met glas. Keien ruwe stenen. Voordelige en snel leverbare grafstenen. Bekijk alle grafzerken. Bekijk alle kindergrafstenen. Bekijk alle grafaccessoires. Aanbrengen aanvullende tekst. Voorbeelden op- en bijschriften. Maak een uniek ontwerp. Bekijk alle aanrechtbladen. Bekijk alle vloeren. Bekijk alle vensterbanken. Bekijk alle dorpels. Bekijk alle tafelbladen. Spoelbak impala graniet. Spoelbak belgisch hardsteen. Waskom belgisch hardsteen. Waskom versteend hout. Bekijk alle schoonmaakproducten. Bekijk al ons gerealiseerde werk. Impressie vestiging Leeuwarden. Impressie vestiging De Westereen. met gekwalificeerde vakmensen. Meer dan 90 jaar ervaring. al 4 generaties lang. Het grootste aanbod. ruim 500 monumenten getoond. Hieronder vindt u een selectie van glazen grafmonumenten.
Glas Grafmonument - Vinden.
De glazen grafmonumenten prijzen zijn geheel afhankelijk van de persoonlijke wensen en zullen per grafmonument verschillen. Omdat wij de productie van glas in eigen hand hebben kunnen wij onze glazen grafmonumenten niet alleen scherper aanbieden dan andere bedrijven, maar ook betere kwaliteit leveren. Glazen grafmonumenten en glasmonumenten - Den Hollandsche. Glazen grafmonumentenAl mogelijk vanaf 2.450,-, Glas is een uniek materiaal om stemming en emoties op een bijzondere en onnavolgbare wijze weer te geven. Een glazen grafmonument creëert transparantie en toegankelijkheid. Ook komt het glas veel 'lichter' over dan andere materialen. Glazen Grafsteen, Grafmonument, Gedenksteen of Gedenkteken. Grafmonument van glas op het graf plaatsen. Graag nodig ik u uit om bij het plaatsen van de glazen grafsteen of het grafmonument van glas aanwezig te zijn. In veel gevallen willen nabestaanden graag meehelpen. Dat kan in de meestal ook. Soms dragen nabestaanden het grafmonument van glas zelf naar het graf. Grafmonumenten glas Glazen grafmonument. Grafmonumenten van glas. Ik zal je in een paar verhalen vertellen over onze werkwijze en waarom mensen daar een goed gevoel bij hebben. Mama komt samen met haar kinderen naar het glasatelier.
Grafmonumenten grafstenen - Altijd persoonlijk en bijzonder.
In een glazen grafmonument of grafsteen voor kinderen vervaardigen wij tot in de kleinste details foto's, tekeningen en afbeeldingen. Voorbeelden, ideeën en inspiratiegrafmonumenten. Elk grafmonument heeft zijn eigen verhaal. Uitleg over technieken, begraafplaatsen en materiaalkeuze glas, natuursteen, ruwe keien, cortenstaal of rvs. Bekijk voorbeelden eigen graf. De mooiste materialen, eindeloze mogelijkheden. Met glas, natuursteen, rvs, cortenstaal, ruwe stenen en keien maken wij persoonlijke en unieke grafmonumenten op maat. Of het nu modern, klassiek of speels mag zijn. Wij realiseren uw grafmonument exact zoals ú wilt herinneren. Persoonlijke aandacht op elk vlak is wat wij bieden. U kunt zelf ontwerpen en alle verschillende materialen samenstellen en combineren. Natuurlijk onder begeleiding van onze vakkundige ontwerpers en glaskunstenaars.
Monumenten van glas - Gerritsen Grafmonumenten.
Monumenten van glas. Glazen gedenktekens worden steeds populairder. De stijlvolle en originele monumenten worden vaak gecombineerd met andere materialen zoals graniet of RVS en kunnen met de nieuwste technieken ook voorzien worden van een gegraveerde tekst. Glas is sterk, duurzaam en zeer veelzijdig. Met glas kunt u een heel persoonlijk monument creëren. Het biedt oneindig veel mogelijkheden. Samen met u ontwerpen wij een passend glazen grafmonument voor uw dierbare. Grafmonumenten van glas zijn altijd bijzonder. Gerritsen Grafmonumenten heeft een passie voor het maken van unieke projecten. Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject. Wanneer u het wenst kunt u bij de plaatsing van de grafsteen aanwezig zijn. Een glazen grafmonumenten vormgeven. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Bel voor het maken van een afspraak, zodat wij de tijd voor u kunnen nemen. Bel 0575 820 988 of stuur een email naar info@gerritsengrafmonumenten.nl. Monumenten van graniet. Monumenten van glas. Grafstenen met prijzen.
Grafmonument van glas - Glasbestellen.nl.
Vraag bij een grafmonument om gehard glas, en laat u overtuigen als het bedrijf anders adviseert. Vaak zijn bewerkingen aan een glazen monument en samenspel van technieken en vakkennis. Een bedrijf moet veel van dit in huis hebben om uw wens te vervullen. Laat u niet afschepen met mededelingen dat een glazen monument niet kan, want vaak wordt dit argument gebruikt om onkunde of te weinig vakkennis te verbloemen. Een combinatie van glas, staal en steen voor een dergelijk monument is mogelijk, alleen dunt dat het aantal bedrijven die dit aandurven vrij uit. In principe moet het ontwerp afgestemd worden op het samenspel van de materialen, en daat moet men het over eens zijn. Laat u niet afschrikken dat maar weinig bedrijven dit kunnen. Ze bestaan wel degelijk en het gaat om uw wens! Plaatsing van een glazen grafzerk. Over het algemeen vindt de plaatsing plaats door een steenhouwer, die afspraken heeft met de betreffende begraafplaats. Men weet wat deze steenhouwer wel of niet kan, en hij wordt dan ook toegelaten voor plaatsing. Veelal laat een begraafplaats particulieren die zelf plaatsen niet toe. Een grafsteen heeft een fundering nodig.
Zoekt u een grafsteen van glas? Bekijk onze collectie glasmonumenten.
Heel erg geduldig en behulpzaam met het uitzoeken van de grafsteen. We werden ontvangen met koffie en het mooie vond ik dat het voor ons werd getekend op de computer. Met de definitieve afronding was er geduld en begrip en ook goede tips. Een mail op de dag dat ze de steen gingen plaatsen. Een verdrietige gebeurtenis maar was een prettige manier van samen iets uitzoeken waar je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken.gr corry hadders. Corry - Lemmer. De vakmensen van Weerstand weet waar ze het over hebben. Goed luisterend oor, correct geholpen.Goede prijs/kwaliteitverhouding.Koop in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt. Reactie van het bedrijf. Dag meneer Fijn, om te lezen dat u tevreden bent. En inderdaad, als je het in je eigen woonplaats af kunt. Jelle Veen - Urk. Zeer goed vakkundig advies, begeleiding, einduitvoering en afsluiting, super! Door goed luisteren, gauw tot de juiste keuze gekomen, helemaal naar wens en uitvoering, een prachtige herinnerings gedenksteen aan onze dierbaren.Een bedrijf dat met hart en ziel samenwerkt met hun cliënten!

Contacteer ons

glazen grafsteen
grafsteen met glas
glazen grafmonument
grafmonument van glas
mozaïek
decoratie
samsung
iphone
aquarium